Milyen laptopot vegyek?
Mire használnád? Mert ha játékra elég sokat, akkor ez a gép tökéletes ennyiért. [link]
Ne ijedj meg attól, hogy i3mas proci van benne. Az enyémben i5 van szintén 2 magos alapból 2.4ghz-es, de én visszavettem 2ghz-re, hogy kevésbé melegedjen és így is elég minden játékhoz bővel. pl. dirt3 high beállításokon stabil 30-40fps, bf3 mediumon 30fps. ja és egy gt540m vga teszi lehetővé mindezt. ha itt lejjebb tekersz akkor vannak játékok tesztjei. [link] (amit te néztél laptop abban gyenge a videó kártya)
MIért kell annyira az i7? Lehet, hogy jobban hangzik, hogy i7 van benne nem pedig i3, de az 525m az kevés játékra. Vagy ha mindenképp i7 kell és játékra kell a gép akkor innen válogass: [link]
Itt a leggyengébb vga az a gt540m. nekem is olyan van és az még elvisz mindent medium-high beállításokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!