Hol lehet olyan számítógépet venni ami azért viszi pl a cod black opsot vagy mw3-at? (max 110 ezer vagy 100)
Az én gépem most kb. 100ezret ér és viszi mind a két játékot igaz nem full graffon de nagyon szép képpel.
4GB RAM,Intel Core 2 3.20Ghz, nvidia geforce gts 450 1gb, 500GB hdd, win7
Alkatrészekből vegyed, black opsnál nem kell beszélni gépigényről, egy lenyúzott feljavított Quake 3 motor még mindig. Rablás az egész cod sorozat ennyi pénzért, de ha megvan a profit miért is foglalkozzanak vele, jogos.
100 ért olyan gépet raksz össze, amivel röhögve elfut a bf3 ultrán, elsimítás nélkül.
Processzor : AMD X4 955 25-27ezer
Alaplap : Valami AM3+ 7-10 ezerért
Ram : 4gb 1600 mhz kingmax 5-6ezer
Vga : 6850 1g 30-35 ezer ( több mint kétszer annyi a memória sávszélessége mint a 450-nek)
Táp : 500w FSP vagy Chieftek 10-12 ezer
Itt egy kis kép a vga teljesítményekről hasonlításképpen :
Nézz meg több fajtát árban, ami neked kedvező.
Alkatrészeket a hardverapro.hu -n csemegézz.
Elsőnek 2 magos gépért ennyit? Ugyanmár..
winchester ért 10et újonnan gépházat meg lehet venni 5ezerért.
Nézd csak itt megtalálsz mindent a mostani kártyák teljesítményéről, lőj be valamit a pénztárcád szerint :
De amit ajánlottam és az alá adni felesleges.
Eizo, az a vga rangsor nem igazán jó. Egyetlen szintetikus benchmarkra épül és vannak benne rossz poziciónálások (pl a 6850 azonos az 5870-nel illetve a GTX580 veri a HD7970-t).
Amit írtál az nagyjából jó, de 100k-ból nehezen jón ki egy X4 proci 6850-es videokarival, minőségi táppal meg a többi sallanggal. Mondjuk 1 hete néztem össze egy konfigot az ipon oldaláról 100k-ért és abba egy X3 proci, 4GB RAM, HD6770 vga, 500GB vinyó, AM3+ Asus deszka, DVD író, Chieftec táp meg egy Asus ház fért bele. Mondjuk ez sem lenne rossz a kérdezőnek (ennél kb 30%-kal erősebb amit írtál). Persze ha nem kéne ház meg vinyó, akkor kijönne az a cucc is a keretből.
Most raktam össze hasonló gépet 90ből, csak nem iponból kell venni. Lényegen nem változtat amit írtam második hozzászólásomban, igen is megállja mindenhol a helyét a kis kártya fullon, elsimítás nélkül. Boltban lehet kapni 35-ért, sőt bolti áron írtam le a ram árát, az alaplapnak, tápegységnek, gépháznak és a winchesternek is. (+-1,2 ezer)
Hardverapron.hu -n korrekt eladók, új és használt árukkal.
960t 24ezer, és még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!