SEGÍTSÉG! CD-t akarok írni, milyen formátumban tegyem? FONTOS: )
Figyelt kérdés
Szóval ilyen Anyák napi műsorra kéne CD-t írnom, és ki tudja, mikori lesz az a CD lejátszó az oviban:D Szóval, milyen formátumban legyenek a számok rajta? Amit tuti mindegyik lejátszik.2012. máj. 5. 13:36
11/19 anonim válasza:
mp3ba jo lesz ugy is kitömöriti majd amikor audioba írod
12/19 anonim válasza:
Ah. Hát nem igazán számít. Nyilván ha mp3-ban szeded le, az vacak minőség lesz mert veszteséges. Ha tudod, veszteségmentes zenét szerezz (Wav, FLAC) és azt írd ki.
Annyit tudok ajánlani, hogy ha lehet, mondjuk ne 48x sebességen írd ki, hanem teszem azt ~8x sebességen, így a régebbi eszközök könnyebben olvassák általában. Minél lassabban írod, annál jobb lesz.
13/19 A kérdező kommentje:
mikor töltöm le magát a számot, amit majd a cd-re akarok írni, megkérdezi, h milyen formátumban akarom? (mp3 stb.) és akkor ott jelöljem wav-ba?:D
2012. máj. 5. 13:58
15/19 A kérdező kommentje:
nah végre, ennyi volt a lényeg:D köszi.
2012. máj. 5. 14:00
16/19 anonim válasza:
Nem. Azt válaszd, hogy Audio CD-ben. Ha WAV-ot írsz, nem fog >CD LEJÁTSZÓ< -val menni, max akkor, ha lejátszok WAV-ot. Neked AUDIO CD KELL.
17/19 anonim válasza:
Ja bocs én értettem félre: Igen, letöltésnél WAV kell neked.
18/19 anonim válasza:
De a CDburnXP is tud audioCD-t kiírni, vagyis hanglemezt. Azt, hogy az autóban, a CD lejátszó, lejátssza, az azért van, mert MP3-as, a másikban meg nincs ilyen.
19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:D lány vagyok, szóval nem nagyon vágom hogy kell ezeket intézni:D dehát megkértek rá, szóval muszáj vagyok:)
2012. máj. 5. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!