Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft miért laggol néha?...

Minecraft miért laggol néha? Pedig olyan gépem van ami szerintem lazán vinné.

Figyelt kérdés

Néha megy 150 fps el néha meg beakad egy 10 másodpercre.

4 giga ramom van ugyhogy nem hinném hogy akadnia kéne

2012. máj. 3. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyet értek, azzal a géppel mennie kellene, legalább is, ha 150 FPS-el megy és 4 GB RAM-od van. Az bőven jó.

Milyen rendszered van, mik futnak a háttérben? Valami valószínűleg a fogja a játékot a háttérben. Zárj be minden nem szükséges alkalmazást. Esetleg töltsd le a Game Booster nevű programot és onnan indítsd, ez lényegében bezárja a felesleges szolgáltatásokat, segíthet. Ezen felül megnézném, mennyi RAM-ot képes használni a Minecraft (F3, jobb felső sarok).

2012. máj. 3. 23:46
 2/2 anonim válasza:
Nekem úgy nem laggol, hogy beállításoknál látótávolságot meg mindent kicsire állítottam. Nekem 3GB ramom van, és laptopom, viszont a win7 maga fogja erősen minden alkalmazásomat (tört oprendszer, lejárt az aktiválási időszak). Párom PC-jén 3GB rammal és gyengébb procival, XP alatt simán fut magas grafikán, lag nélkül.
2012. máj. 4. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!