Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft. Vannak e titkos...

Minecraft. Vannak e titkos kincsek az single playerben?

Figyelt kérdés
A mostani pályán amit elkezdtem találta megy helyet ahol volt egy egyedül álló fa. Fura volt, de annyira nem foglalkoztam vele. Viszont ahogy tovább mentem és fedezgettem fel a helyet egyszer a térképen megjelent egy kalóz koponya és egy út, amit csak addig rajzolt ki amíg a térképemet felfedeztem. Szóval elindultam vissza meg nézni mi az. Sajnos a jel eltünt a térképről, ahogy közeledtem felé (minél közelebb értem annál több rész az engem jelölő pont körül). Egyébként egy kis félszigetet jelölt. Ástam is ott, de nem találtam semmit. Viszont nagyon érdekel hogy ez mi is volt. (googlen, nem találtam semmit róla)

2012. máj. 2. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Törttel játszol, és a feltöltők modot raktak bele.
2012. máj. 3. 06:31
 2/2 anonim válasza:
Szerintem is ez lehet,mert idáig nem tapasztaltam ilyet, viszont már láttam ilyen modot neten. :)
2012. máj. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!