Laptopot készülök venni, milyen legyen? Itthoni használatra, netezésre, videók nézésére, stb. Nagy memóriás, gyors gépet szeretnéd, de lövésem sincs mikre kell odafigyleni a vásárlásnál. Olyan 100-130 ezer környékén.
"100-130e környékén nem kapsz te jó gépet inkább egy gyenge középkategóriást ha kapsz."
Remélem nem gondoltad komolyan. Az enyémet 95.000-ért vettem és keményen lejátsza a legnagyobb videóformátumokat is, szinte a napjaink játékai is futtathatók, minimális konfiguráción.
A neve: HP Presario CQ56.
nekem egy packard bell easy note tk-m van, naon jó :)
ezekre pont alkalmas amiket felsoroltál
és hát igazából nemtom h ezzel a laptoppal kapcsolatban mire figyelj, de naon jó :D
én naon szeretem :))
én még régebben vettem (januárban) akk volt 150 ft most 110 ezerért is láttam ilyet :D
#2 válaszolónak.
Én nem mondtam hogy szar gépeket kapsz, én azt mondtam hogy egy gyenge középkategóriás gépet kapsz.És hát a te hp-d is az én dellemmel együtt ebbe a gyenge kategóriába esik, sajnos.Lejátsza a legnagyobb videoformátumokat, meg egy-egy újabb játékot is de a hadvere elég gyenge a mai hi-tech miatt.Egyébként ha FullHD Blue-Ray filmet játszok le néha akad de azért szeretem a gépemet úgy ahogy van.
#5-ös, én vagyok a #2-es.
Nem mondtam én hogy szar, csak azért a középkategóriánál egy picit feljebb van. :)
Általános felhasználásra nem kell erős laptop ( azok 200 ezer felett tanyáznak )
Érdemes az ár és érték arányokat nézni, ez a laptop már egy kiindulási pont lehet
Az árgép.hu korrekten sorolja fel a lehetőségeket..
Van benne videokártya, i3-as proci, és windows 7 op telepítve
Ez egy nagyon korrekt ár
Érdemes megnézni hogy van-e üzlet ahol kamatmentes kölcsönért megvásárolható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!