A gép kidobál játék közben a vágólapra. Felveszem, tovább játszok, kis idő múlva megint leteszi. Ez mitől lehet?
A vágólapra? Nem az asztalra?
Egyébként valami olyan program fut, ami átveszi magától a vezérlést, és előtérbe helyezi magát valószínűleg. Ha nem fut semmi extra elvileg a háttérben, akkor lehet, hogy valami rosszul megírt malware (spy/adware).
Vagy lehet, hogy egyszerűen rossz a bill. (Nem kontaktos a Start menü gomb?)
Illetve ATI kártyátnál a Catalyst szokott néha megőrülni: kapcsold ki a VPU recovery-t, és/vagy frissítsd a drivert.
Egyébként passz, ha egyik sem.
nekem akkor csinált ilyet, amikor be volt kapcsolva az asztal kiterjesztés (tv-n néztem videókat).
ha van ilyened, akkor azt kell kikapcsolni, mert olyankor az egér kimegy a képernyőből a másik megjelenítőre és amikor kattintasz, akkor aktiválja az asztalt.
Igen.Ment a töltés alatta.
Azért nem gyanakodtam rá, mert eddig is csináltam így és nem volt vele probléma.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!