Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » RPC kiszolgáló nem érhető el....

RPC kiszolgáló nem érhető el. (? )

Figyelt kérdés

Tegnap még jó volt, ma reggel mikor bekapcsolom akkor meg ez fogad.Utána olvastam a témának viszont szinte mindenhol a nyomtatóval volt ilyen gondjuk az embereknek, nekem viszont a megjelenés váltott át valami 10 évvel ez előtti windows stylra, nincs net valamint unistallálni sem tudok, a vendég fiókba nem enged belépni, így hirtelen ezek amiket észrevettem.

Keresem közbe én is a megoldást de hátha valaki találkozott már ilyennel és tudja a megoldást:)

64bites win7-ről van amúgy szó.

2012. ápr. 30. 14:13
 1/1 A kérdező kommentje:

Megoldva, "msconfig" parancs alatt vissza kellett állítani "szokásos indításra".

Amúgy tegnap használtam ezt a parancsot, viszont ehhez a részhez hozzá sem nyúltam az 100%, csak pár felesleges program automatikus indítását lőttem ki, szal érdekes.

2012. ápr. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!