Melyik notebook a kettő közül?
2012. ápr. 29. 13:19
1/14 anonim válasza:
Mindkettő notebook.
(amellett, hogy a kérdésed nem egyértelmű, mert valószínűleg a választáshoz akarsz segítséget kérni, semmilyen támpontot nem adtál, hogy MIRE használnád, MENNYIT, HOL, mennyire fontos a MOBILITÁS, stb.)
2/14 anonim válasza:
Ezt igazából neked kell tudni. Az elsőben nagyobb a merevlemez, nagyobb a kijelzője. A második az kisebb, de gyorsabb a processzora, és SSD van benne ami sokkal gyorsabb mint a merevlemez, viszont több mint 600gb-al kevesebb a helyed. és nincsen benne dvd meghajtó. Mind a kettőnek megvan az előnye. De ha nem fontos a mobilitás, ennyiből már egy jobb asztali gépet lehet összerakni. (amúgy ezeken a laptopokon nem fogsz tudni játszani).
4/14 A kérdező kommentje:
nekem akarok rajta játszani. böngészni,filmet nézni,zenét hallgatni,dokumentumok szerkesztése meg néha skype-ozni.A mobilitás annyira nem fontos. A gépet sokat hurcolnám de nem úgy hogy ülök a buszon vagy sétálok aztán hirtelen elő kell kapnom hanem csak úgy egyik helyről a másikra. És igen a kérdést úgy értettem hogy melyik a jobb. A gyorsaság fontos de nem kell nekem 750GB-os tárhely. Elég nekem kb 80-90GB is.
2012. ápr. 29. 14:28
5/14 anonim válasza:
Akkor viszont a másodikat, ha nem probléma, hogy nincsen benne dvd meghajtó és kisebb a kijelzője.
6/14 A kérdező kommentje:
Ja,és melyik gép jobb videótelefonáláshoz?(skype)
2012. ápr. 29. 14:31
7/14 A kérdező kommentje:
nem probléma hogy nincs benne DVD mert van itthon külső meghatóm és ha kell valami akkor rácsatlakoztatom.
2012. ápr. 29. 14:32
8/14 A kérdező kommentje:
*meghajtóm
2012. ápr. 29. 14:32
9/14 anonim válasza:
A 2. HD felbontású webkamera van benne, ami sokkal jobb mint az elsőé. Szintén a 2.
10/14 anonim válasza:
első voltam
na, most már körvonalazódott, neked a második kell
azt még vedd számításba, hogy 13"-as kijelzője van, vagyis kisebb, mint az elsőé, tehát filmezéshez még elmegy, de nem a legjobb
(viszont egyforma felbontásúak, szóval ezen szebb a kép még ha kisebb is)
a tárhelyet meg te tudod, több film többet foglal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!