Mi lehet baj a gépemmel? Leírás lent
2 winchester van a gépemben az egyiken csak a filmjeimet tárolom(később C meghajtóként mondom) a másikat aktívan használom(D meghajtó). az utóbbi időben semmi gond nem volt a géppel, de újtaelepítettem és a D-n amit használok beindult minden volt internet kapcsolat de semilyen böngésző nem tudott megnyitni egyetlen webhelyet sem később pedig amikor ISMÉT újratelepítettem akkor már csíkozódott a kezdőképernyő(AMD) és a betöltő is aztán kékhalált kapott és valami ellenörzést vitt végig és leállt(ha enélkül el is indult és megnyitottam egy filmet vagy valamit a D-n azonnal lefagyott és ezután jött a kékhalál)a C-n a kezdő csíkozódás ellenére semmi baj nincs de a D-.-"
Mi a teendő mivel lehet a probléma? memóriákatat ellenőriztem és működnek. a C-n minden működik jól a D-n semmi(teljes formázás után sem)-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!