Hogyan irtsam ki otthon a vírust?
Nem használ sem AVG, sem Nod32, se a Panda. Olyan nagy vírust szerzett a gépem, ami nagyon gallyra tette a gépem. Mindenhez egy órát tölt, ha be is jön. Felugró ablakok 100-t kell bezárnom mindig, azt is kiírja többek között, hogy Critical Error. Valamint ami a legrosszabb: WIN7-m van, de eltüntette a Számítógépet is, amiben benne van a C meg a D meghajtó is. Start menüben sem jelzi, de a "Legutóbbi helyekre" rátudtam ott menni, ahol át tudtam lépni a bal oldali sávból a D meghajtóra. Azt írta ki, hogy a mappa üres... Pedig látszott, hogy benne vannak a dolgaim, mert látszott, hogy mennyi a szabad terület.
Van itthonra erre valami gyógymód, vagy mindenképp szerviz?
Csökkentett módban indítod (nyomkodod az F8-at mint állat indításnál), felraksz vmi vírusírtót meg malware leszedőt (ESET Smart Security és Malwarebytes nekem tökéletes volt), leszeded vele a cuccokat.
Ezek után kimentesz mindent a gépből ami fontos, majd újratelepíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!