Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet XP-ről Windows...

Unit88 kérdése:

Hogyan lehet XP-ről Windows 7-re áttérni anélkül hogy BÁRMILYEN fájlokat elveszítenék (beleértve a telepítetteket)?

Figyelt kérdés
A legjobb ötletem az lenne hogy csinálok egy partíciót a vinyón és arra rakom a másikról meg leszedem az XP-t. ez lehetséges?

2012. ápr. 21. 23:41
 1/9 anonim ***** válasza:

A programokat, a Win7-en újra kell telepíteni, más módszer nincs.

Partíció: attól függ, hogy mennyi hely van a vinyódon.

2012. ápr. 21. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Programokat általában újra kell telepíteni, mivel sok fájl van amit nem a program mappájában tárol, hanem bárhol máshol, beállítási fájlok, mentések vagy akármi, ha ezeket nem akarod elveszteni akkor utána kell járnod hova mentette(akár rejtett mappában is lehet), és átmásolni a mentési partícióra. Telepítéskor meg ügyelni rá, hogy még véletlenül se formázza le azt a mentési partíciót.
2012. ápr. 22. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Sehogy.

A programokat mindenképp újra kell telepítened, a többi cucchoz jó a másik partíció, de úgy ahogy elképzelted nem fog menni.

2012. ápr. 22. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű upgrade:

http://www.youtube.com/watch?v=7duh1qKaTkQ&feature=related

Bár a clean install általában szerencsésebb.

2012. ápr. 22. 00:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem még nem sikerült teljesen működőképesen upgradelni, valami mindig nem működött utána.
2012. ápr. 22. 00:16
 6/9 A kérdező kommentje:
és mi lenne akkor ha a fájlok és beállítás átvitele varázslóval mentem a dolgokat aztán csinálok egy partíciót ahova feltelepítem a windows 7-et és a mentett dolgokat árviszem. amúgy a vinyóm 500 GB-s amiből kb 100 van szabadon
2012. ápr. 22. 02:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbálkozni szabad. Upgradelni meg nem lehet. Jó párszor leírtam már.

A Microsoft oldalán mondjuk le van írva magyarul is hogy lehet upgradelni, de úgy hogy minden elveszik, vagyis nem upgradelhető, csak úgy hívják, mert jól hangzik :))

2012. ápr. 22. 10:28
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor csak azt mondjátok meg hogy hogyan lehet úgy megcsinálni hogy mamguk a fájlok meglegyenek. a telepítést el tudom intézni
2012. ápr. 22. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Amely fájlok kellenek az átmásolod egy másik partícióra...
2012. ápr. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!