Magyar2 kérdése:
Ha bent vagyok a gmail fiókomba, ugyan akkor beléphet más is észrevétlenül, ha ismeri a jelszavamat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 15:53
2/9 anonim válasza:
Beléphet, viszont megnézheted, hogy kik használták a fiókodat.
Ha belépsz, akkor görgess az oldal aljára, és ott jobb alul lesz egy link a fiók használatáról. Ott meg tudod nézni, ha esetleg valaki más is belépett.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a felvilágosítást! Bevált és ki is derült, hogy sok idegen (USA) ip címes látogatja az összes g-mailes fiókomat. Már többször megváltoztattam a jelszót, de pár percen belül megint beléptek. Ez hogyan lehetséges?
2012. ápr. 21. 10:30
4/9 anonim válasza:
Egy kis guglizás után erre azt találtam, hogy ha mobil eszközről nézed meg a gmail fiókodat, akkor mutathat US ip címet.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez nagyon érdekes, mert mindig otthon nézem meg az asztali gépről. Nincs is mobil eszközöm. Ez azt jelenti, hogy valakik figyelik a fiókjaimat?
2012. ápr. 21. 11:59
6/9 anonim válasza:
Nincs a gépeden valami program, ami figyeli a leütéseket és a jelszavakat?
Lehet, hogy felkerült a gépedre és így mindig továbbítja az új jelszavakat is a távoli címre (valakinek).
Milyen vírusvédelmi szoftverek vannak a gépeden?
7/9 anonim válasza:
És milyen interneted van? Vezetékes, vagy egyéb?
8/9 A kérdező kommentje:
Tudtommal nincs ilyen program a gépen. Miért mi volna, ha lenne. Eset nod vírusfigyelő van telepítve.
2012. ápr. 22. 18:03
9/9 A kérdező kommentje:
Vezetékes internetem van.
2012. ápr. 22. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!