Lili43 kérdése:
Készítettem egy pps-filet, amibe egy zeneszámot szúrtam be háttérzeneként. Ez egy m3p volt, de átkonvertáltam wav-ba, viszont így a fájl 48 MB lett. Tudnátok abban segíteni, hogyan tudnám akár a PPS file-t, vagy a wav-ot lekicsinyíteni?
Figyelt kérdés
#.wav #pps file
2012. ápr. 19. 20:54
1/2 coopper válasza:
Szia.
Mivel mented a wav fájlt ?
Van benne beállitási lehetőség ? Ha van akkor próbálgasd a wav file paramétereit :
Formátum : Vannak programok amikben lehet tömöriteni a wav filét (kép : [link] ) próbáld egy ilyen progival (NCH WavePad Sound Editor)
Illetve Vedd le a mintavételezési fekvenciát 44100-ról, illetve a 16-bitet is módosithatod 8-ra, a legvégső mmódositás a Monóra váltás. (kép : [link]
Sok sikert.
Üdv.
2/2 anonim válasza:
Melyik ez a dal ?
Mert ha úgy jó neked ,akkor megcsinálom 2 megásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!