Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fájl elérés wifi-n?

Fájl elérés wifi-n?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet egy wifi hálózaton lévő két gép között elérni fájlokat, mindenféle megosztás nélkül, oda-vissza?

2012. ápr. 3. 21:14
1 2
 1/14 lindmayer ***** válasza:

megosztás nélkül? sehogy

a megosztásnak pont ez a lényege

2012. ápr. 3. 21:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocsi. Nem jól írtam. A megosztás alatt azt értem, hogy ne keljen külön engedélyezni a fájloknál/mappáknál, hogy engedélyezem a megosztást. Egyszerű, gyors, fájl elérés mindkét gépen, oda-vissza. A lényeg az, hogy a bátyámmal (aki a szomszédban lakik) el akarjuk érni egymás fájllait. Csak tisztán a wifit használva.
2012. ápr. 3. 22:25
 3/14 anonim ***** válasza:
hálózatfelderítést be kell kapcsolni.És van egy olyan mappa hogy nyilvános(a felhasználókon belül a gépeden).Ide másolja a cuccot és látni fogja a másik hálózaton lévő gép.Ez egy alapból megosztott mappa, így más nemis kell. Win7-en így van
2012. ápr. 3. 23:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj, hogy másolni kell. Olyanra lenne szükségem, hogy ala natur el tudjuk érni a fájlokat.
2012. ápr. 3. 23:22
 5/14 gepzene ***** válasza:
Jobb katt, Tulajdonságok, Megosztás lap?
2012. ápr. 4. 08:41
 6/14 anonim ***** válasza:
kérdésben mindenféle megosztás nélkül írtad, ezért a nyilvános mappát írtam. De ha nem akarsz másolgatni, akkor jobb klikk és megosztás ezzel
2012. ápr. 4. 09:24
 7/14 P.O.C. ***** válasza:
2012. ápr. 4. 09:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Értem és köszi a hozzászólásokat.

Nekem olyan kellene, hogy semmiféle kattingatás nélkül menjen. Bár szerintem ez már a hack kategória. Bár nem hiszem ha oda-vissza működne.

2012. ápr. 4. 16:21
 9/14 lindmayer ***** válasza:
megoldható: ha a teljes merevlemezt megosztod, akkor mindent látni fog a szomszéd is, de ez biztonsági kockázatot jelent, így ezt egyáltalán nem ajánlatos módszer
2012. ápr. 4. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Már értem,a tudta nélkül akarod letölteni a gépéről a fájlokat. :)
2012. ápr. 4. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!