Egyáltalán nincs wifi elérés a laptopomon?
Figyelt kérdés
Vettem egy notebookot és telepítettem rá a Windows 7 64 bites rendszert. Az internetre nem tudtam rácsatlakozni. Így kénytelen voltam az asztali PC-ről leszedni egy lan drivert. A noteszre való telepítés után lett internet hozzáférésem s minden szükséges frissítést le tudtam szedni a Microsoft központból. VISZONT a wifi-t SEHOGY se bírom beállítani. Elvileg kéne lenni a tálca jobb sarkában egy kis lépcsős ikonnak de annak HÜLT HELYE! Így hogy csatlakozzak wifihez??!! Az (f12) wifi gomb be van kapcsolva. Ralink 2011 802.11 b/g/n WiFi adapter is leszedtem rá. Le van valami tiltva vagy MI VAN?! A haveromnak pontosan ez volt. De utána vmilyen oknál fogva lett wifi-je. MIT CSINÁLJAK?!2012. márc. 3. 00:57
1/3 anonim válasza:
A wifis drivert is letöltötted? Bocs, lehet hülye kérdés, de csak a lant írtad.
2/3 anonim válasza:
Hát ha ez a notebook 10 éves IBM Thinkpad lenne, akkor nem csodálkoznék, abban ugyanis biztosan nincs wifi. De milyen a notebookod? Ki gyártotta, mi a konfig? Drivert telepíteted?
3/3 anonim válasza:
Oldalt vagy elol kapcsold be :)
Szàmitógép jobb klikk eszkőzkezelő.mik hiànyoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!