Ezt a gépet mennyiért tudom eladni? 4 éves, használt:D! Nem nagyon értek hozzá, szóval valamit nem írok le szóljatok hogy írjam le.
Processzor : AMD Sempron 3300+ Socket 754 .Cache 64+64 +128 . 200 mhz
Videókártya : nVIDIA GeForce 7600 GS AGP (BR02) 256 MB , DDR2 SDRAM , 128-bit
Memória : 1536 MB , DDR-SDRAM
Current timing:100.5 MHz
Chipset : nVidia nForce3 250 (Crush K8S2) + CK8S MCP2-S
Alaplap : ASUS 'K8N'
Ha valamit nem írtam le , légyszives szóljatok , és leírom! Esetleg majd adjatok facebook nevet LEVÉLBEN , hogy felvegyelek és ott elmondod :D mert majd még lenne pár kérdésem...!!!
Így van vinyóval egyött 20.
"Én 4 éve vettem 100 ezerért monitorral eggyütt... :S"
:) 4 év alatt a pénz is romlott ennyit :)
Alaplap : ASUS K8N
12-13-2004
Nvidia 7600 GS Video Card
Mar 22, 2006
(biza, ez is testvérek között is 6 éves modell...)
AMD Sempron 3300+ Socket 754
4/18/2005
minimum 5 éve, nem forgalmazzák!
(ha 4 éve vetted, jól átb*sztak, ...egy számtech. szaküzlet eladójának a váleménye!)
na már most, egy ilyen összeállítást, használtan, 17" CRT monitorral 6 havi garanciát vállava árulunk, 20 ezer Ft áron, bizományi értékesítésben.
A beadó tulajdonos akkor kapja meg az összeget, ha az összeállítás eladásra került, ezen árból az árrés és a garancia vállalás miatt lejön 25%, tehát kap kézhez 16 ezer Ft-ot.
19" LCD monitorral, hasonló összeállításnak az eladási ára 22-25 ezer Ft. (a beadó itt kézhez kap 20 Ft-ot, ha elkelt az összeállítás.
Egy hónapig, ha nem kell el, felkérjük a beadót, hogy csökkentsen az áron, vagy fizessen havonta tárolási díjat... (esetleg vigye el máshová árulni...)
igazuk van 20 ezer az ára, de én mint vevő megmondom neked, hogy 10 et se adnék érte :D ez a gép ma nem jó semmire... 200mhz??? a 10 éves gépemnek is volt legalább 1 ghz es procija.. 256mb vidikari is már elég elavult...
Már lassan 4 éve, hogy nem a memóriája a legfontosabb a vga-knak mert mind 1 gigás, hanem az órajel.
sajnálom :s mondanám, hogy 5 ezerért rögtön viszem... de sajnálom rá a pénzt :D bár szerelgetni még jó lehet :(
2008-ban raktam össze egy "super" gépet 250 ezer Ft. volt csak a PC + a monitor, Canon color lézernyomtató, Canon scanner stb.
ma, ha eladnám, nem biztos hogy a PC-ért adnának, 25-30 ezer Ft-ot, pedig közben, nagyobb kapacítású vinyót(500 GB), még egy duál-kitt memória párt(Corsair 2GB), és egy új 500W-os minőségi (Chieftec) tápot is kapott.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
ez a gép leirás nélkül is fényévekre van a tiédtől és ez 25 ezer akkor a tiéd max 2 ezer :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!