Ami régen . Iso kiterjesztés volt, most miért . Rar-ként jelenik meg?
Figyelt kérdés
Régen . iso ként jelent meg egy letöltött fájl, de egy xp újratelepítés után már ugyan az a fájl .rar-ként jelenik meg.
Ez miért van?
2012. ápr. 17. 22:11
1/7 anonim válasza:
ilyet még életemben nem hallottam :D
2/7 anonim válasza:
Nem a formátuma változott meg, csak az alapértelmezett program amivel megtudod nyitni, ha poweriso-ba, vagy hasonló programba beilleszted ugyanúgy menni fog.
3/7 lindmayer válasza:
ilyenről én sem halottam
ha az alapértelmezett program más is lett, a fájl kiterjesztésének ugyanannak kéne lennie
4/7 anonim válasza:
Nevezd át a rar-t iso-ra és próbáld meg egy virtuális meghajtóban megnézni a tartalmát. Egy próbát megér.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a Winrar telepítésénél csak Next-eket nyomogattál, és nem nézted, milyen fájlokat társítasz hozzá. Minden társított fájlon az Winrar ikonja fog megjelenni.
6/7 anonim válasza:
Azért mert nemrég telepíthetted fel a winrar t és kijelölted az iso formátumot is :)
7/7 anonim válasza:
A kérdésben kiterjesztést ír!!!
Attól, hogy más program van hozzá társítva, attól a kiterjesztés nem változik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!