Hogyan továbbítsam ezt az űrlapot?
Figyelt kérdés
Kitöltöttem egy három oldalas űrlapot, amit Wordben küldtek meg. Semmi utasítást nem tartalmaz, hogyan kell visszaküldeni. Ráadásul még képet is kérnek hozzá, de annak se találom a móját /nincs ilyen, hogy tallózás.../ Kérlek Benneteket segítsetek. De még /mindig/ nagyon kezdő vagyok és a szájamba kell rágni a teendőket.A postacím nincs meg, csak így tudnám elküldeni. Aprólékosan, hogy sikerüljön. Majd a pontozásokkal meghálálom. Köszönöm szépen! Csókolom!2009. jún. 19. 18:39
1/3 anonim válasza:
Honnan kaptál és milyen űrlapot, ha nem titok?
Ha e-mail címről jött, küld oda vissza.
Ha a Word doksiba kell kép, akkor azt a Beszúrás/Kép/Fájlból résznél teheted meg.
Vagy e-mailben küldésnél külön csatolhatsz egy fényképet is a word doksi mellett.
Egy kicsit konkrétabban írjál, mert így nehéz segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem egy kvíz műsorba és mellékletként küldtek egy két oldalas kitöltendő kérdőívet. Képet is kérnek hozzá. De mikor végeztem a 2. oldallal, nem találtam semmit a lap alján. Azóta gyötrődök!
2009. jún. 19. 19:58
3/3 A kérdező kommentje:
Én aztán írhattam Neked, első válaszoló. Privátban is kéretelek, de semmi. Ma volt egy vendégünk, ő segített. Egyébként amit írtál, nem volt keresztül vihető. Egy kicsit komplikáltabb volt a művelet. Azért köszi!
2009. jún. 21. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!