Seed szerver hogy van?
Akarok rendelni egy seed szervert mert nagyon rossza az itthoni netem és nem is tudnék erősebbet mert nincs rá lehetőség.
Most néztem is de valaki leírná, hogy, hogy is mennek a dolgok.Nem nagyon értek hozzá.
Előre is köszönöm
És azt valaki le tudná írni, hogy pl ha letöltök seed server segítségével valamit akkor az után, hogy kerül a gépemre, hogy meg tudjam nézni vagy ha valamit a gépemről akarok seedelni vissza akkor az hogy kerül a seed server tárhelyére?
Vagy ezek, hogy mennek mert ezt nagyon nem értem.
Köszönöm!
Van 2 db torrented, 1-1 gigásak.
Letöltöd a torrent fájlt, azt "importálod" a seedszerveredbe, így az letölti az anyagot, emellett vissza is osztja az anyagot (ezek általában több MB-s fel-le töltéssel rendelkeznek) Miután a seedszerveren van az anyag, ftp kezelővel csatlakozol a szerveredre, és letöltöd az anyagot, majd egyszer törlöd a szerverről.
Ami lent van anyagod, azt tartsd simán az utorrent kliensedben, semmi értelme feltölteni a szerverre, ha amúgy is lassú.
Remélem jól értelmezem.:)
Szóval letöltöm a bérelt tárhelyre majd onnan saját internet sebességemmel letöltöm a saját gépemre és amikor úgy gondolom akkor tudom törölni az adatokat a bérelt tárhelyről.
Az az oldal számomra elég komolytalan, szinte nem is ad ki információt.
Add meg nekem:
- mekkora tárhelyre van szükséged? 30-50 GB az alap, ez alatt nem is érdemes bérelni
- mennyit áldoznál erre?
- mire kell a szerver? pl. havi 10-20 film letöltése, vagy játék, vagy kb hány giga mozgásod van havonta?
Válaszolj ezekre, és megpróbálom neked a legmegfelelőbbet kiválasztani. Régebben 2-3 helyen is szerencsét próbáltam, sok lehúzós hely van, sok függ attól, mik az igényeid.
Elnézést, rosszul hozta be az oldalt.
Ez a weboldal tökéletes, régi. A kérdésem viszont továbbra is álla: mennyi a kereted, mire kéne, mert van ennél olcsóbb is, ami persze nem ilyen profi.
Hát filmeket, sorozatokat és játékokat is töltenék.
De akkor úgy működik ahogy én is írtam igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!