Tegnap újra telepítettem a gépet és letöröltem a D partíció hogyan lehetne vissza állitani ujra telepités nélkül?
Egy új partíciót akarsz csinálni ahogy eddig volt, vagy a partíció adatait visszaállítani?
Új partícióhoz nem kell újratelepíteni, vagy újra felosztani a telepítőlemezről a tárterületet.
Easeus partition manager programban néhány lépésből megoldható:
a lemezek listáján a jelenlegi C-t átméretezed (resize), és leválasztasz annyi szabad területet, amennyi a D-nek kell. A második lépésben ezt a szabad területet formázod. Ha megvan, az alsó sarokban lévő Apply gombra kattintva a rendszer újraindul, és elvégzi neked az új partíció leválasztását és formázását.
Ha az adatot akarod helyreállítani, akkor a Recuva gy GetDataBack for NTFS programot próbáld. Amelyik adat nem lett felülírva, annál van esély hogy helyreálljon. De mivel a visszaállítási esélyt rontja az eszközön lévő további adatírás, és te pont utána kezdted el a rendszert (vagy esetleg még más programot, adatot) létrehozni, akár az egész felül is lett írva, amit már nem állíthatsz vissza.
ezt értem és jól is mondom de
most nekem egy 80 GB winchester van benne
és feltelepítettem de ketté osztották én meg a hülye fejemmel neki fogtam feltelepíteni majd amikor ketté volt osztva a vinyo akkor a d partíciót töröltem én meg azt hittem hogy egybe lesz de így csak most a C:........ van és 40 GB-ott ismer fel
Ugyanígy ebben a programban megnézheted, és egy 40GB-os unallocated, vagy unformatted lemezterületet kell látnod.
Ezt tudod formázni is, és lesz 2x40GB partíció, vagy hozzáadhatod a C-hez, így lesz 1x80GB partíció.
De lehet az is elég, ha a lemezkezelésen belül adsz neki egy kötetnevet és betűjelet, vagy ott formázod, és ugyanúgy meglesz a 2x40 GB, láthatóan, használhatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!