Windows7 Rendszer számára fenntartott particio, valamit telepitettem és előbukkant, hogy tudnám eltüntetni? 99,9Mbos meghajtó (Z: ) - 71,8Mb szabad hellyel
Azt, hogy annak nem kéne Z: meghajtóként (vagy bármilyen másikként) látszódnia az intézőben, mégis valami oknál fogva nálad fel van csatolva Z: meghajtóként. Ennek nem így kéne lennie. Nem tudom mitől van és okozhat-e kárt, de nem kéne neki.
Lecsatolni úgy tudod, hogy Start -> Számítógép -re jobb katt -> Kezelés -> Lemezkezelés -> Jobb katt a Z meghajtóra és "Meghajtó betűjel és elérési út módosítása" (vagy hasonló, az én Windowsom angol)
Itt távolítsd el a Z meghajtót ha mered. :D Ismét megemlítem, hogy NEM kéne a rendszer 100MB-os partíciójának meghajtóként felcsatolva lennie, de igazából még látszódnia sem kéne.
De az is lehetséges, hogy ez /nem/ az a partíció és a programod hozta létre, lecsípve egy kis helyet a többiből. Ez esetben inkább ne piszkáld. Sőt ha nem zavar, egyáltalán ne piszkáld, csak furcsállom ezt.
Mit telepítettél?
"Itt távolítsd el a Z meghajtót ha mered. :D"
ha merem?
eddig nem volt ott szerintem ha nincs ott a a jó.. de hogy lehet "eltüntetni" gond nélkül?
nekem8 ha ottvan csak ne lássam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!