Ricsi3300 kérdése:
Nem működik a számítógépem! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
bocsánat nem nem indul, hanem a képernyő írja ki hogy NO SIGNAL pedig csak az egyik szobából a másikba hoztam át a számítógépet összedugtam mindent a helyére és nem indul ... a BIOS sem jön be nincs meg a pittyanás az elején ....csak NO SIGNAL a gép meg megy..
mi lehet a gond??? melyik csatlakozó csúzhatott szét??? esetleg a alaplappal lett valami ??:O vagy a vidi kártya??segítsetek!!!PLS
2012. ápr. 14. 17:44
1/6 anonim válasza:
A vga kábel lesz a ludas nem a videókari.
2/6 A kérdező kommentje:
de előtte 15 percel meg működött??
a gépem nem pittyan ahogy szokott mielőtt bebootol ezért érdekes hogy nem hallom azt sem ...
2012. ápr. 14. 17:53
3/6 anonim válasza:
Vagy a VGA kábellel van baj, vagy megadta magát az alaplapod vagy a vidi kártyád.
4/6 anonim válasza:
ha beszúrós a videó kártyád,vedd ki tedd be ujra,vagy a kábetlt próbád mozdatni,addig mig a felirat el nem tünik
5/6 A kérdező kommentje:
ááá probléma megoldva !!!
kivettem a ramot meg beraktam xD
2012. ápr. 14. 18:28
6/6 anonim válasza:
Nem sok jó hírem van akkor:repedt az alaplapodon valamelyik rétegű áramköröd rugdosós géped lesz egy idő után,nekem is van egy ha bal lábbal enyhén belerugok nem kell matatnom az alaplapon elindul úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!