Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van két számítógépem az...

Van két számítógépem az egyiken Windows 7 a másikon Ubuntu 9.10 van. A szerver a windowsos gép. Internetem mind a két gépen működik, viszont azt hogyan lehet beállítani hogy az ubuntus gép megosztott mappáit (merevlemezeit) windows alól is lássam?

Figyelt kérdés
Ha lehet részletes választ kérek mert nem igazán vagyok otthon a linux világában :)
2009. nov. 29. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
nos konkrét választ nem tudok adni, de ilyen téren szerintem inkább az ubuntu.hu forumjain kérdezősködj, szerintme ott több hozzáértő lesz, mint itt :)
2009. nov. 29. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Windowsos fájl és nyomtatómegosztást (SMB) UNIXon a SAMBA programcsomag valósítja meg. Tehát SAMBA-át kell telepíteni és konfigurálni. Kezdetnek:

[link]

[link]

2009. nov. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!