Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopom iszonyatosan...

A laptopom iszonyatosan felmelegszik állandóan. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fél óra sem kell neki és forró az egész arról meg nem is beszélve, hogy iszonyat lassú. Ha próbálok online filmet nézni szaggat mint állat. Elvittük kitisztíttatni és azt mondták, hogy nem volt benne por amit kétlek, mert már jó pár éve megvan és nem igen volt tisztítva. Többször újra lett rakva, semmi javulás. Vírus elvileg nincs rajta. Laptophűtő nem használ. Újat meg nem kapok merthogy még működik...

2012. ápr. 14. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az ágybéli használattal az a baj, hogy a puha felületen (takaró, párna, stb.) a laptop sokkal jobban melegszik, valamint belesüllyed az alján lévő kis korong, VALAMINT ha az alján van a ventilátor kimenete, tehát ott fújná ki a felhevült levegőt, nem tudja, és így rengeteg por, piszok felgyülemlik a szellőzőrésnél, ami miatt iszonyatosan tud melegedni, ennek következtében pedig lassulni, kifagyni, stb a rendszer.
2012. ápr. 15. 22:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ágyban használni. Mindig van alatta laptophűtő is, bár mint mondtam nem használ semmit.
2012. ápr. 15. 22:52
 13/13 anonim válasza:
Csavarozd szét és tisztítsd ki magad, mert a tisztittatást elfuserálják, vagy nem csinálnak semmit. Az én laptopomnál is a por miatt leállt a hűtés, és 30 perc után már lekapcsolt automatán a laptop. A kölső hűtők meg nem jók semmire.
2012. ápr. 30. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!