A laptopom iszonyatosan felmelegszik állandóan. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fél óra sem kell neki és forró az egész arról meg nem is beszélve, hogy iszonyat lassú. Ha próbálok online filmet nézni szaggat mint állat. Elvittük kitisztíttatni és azt mondták, hogy nem volt benne por amit kétlek, mert már jó pár éve megvan és nem igen volt tisztítva. Többször újra lett rakva, semmi javulás. Vírus elvileg nincs rajta. Laptophűtő nem használ. Újat meg nem kapok merthogy még működik...2012. ápr. 14. 14:55
1/13 A kérdező kommentje:
Netezésen kívül mást nem nagyon csinálok rajta, de az is állandóan lefagy.
2012. ápr. 14. 14:56
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Bocs! utólag olvastam hogy nem használ! elnézést! akkor sajnos nem tudok segíteni.
4/13 anonim válasza:
Új állapotában is felmelegedett ennyire? Mert ha igen akkor nincs vele semmi gond. De az is lehet, hogy nem megy valami ventillátor. Pl. a processzoré vagy a videókártyájé.
5/13 A kérdező kommentje:
Mikor új volt akkor semmi gond nem volt vele.
2012. ápr. 14. 15:51
6/13 anonim válasza:
Ha a tisztítás nem használt neki, akkor más baja van. Vagy nem megy a hűtőventi (mondjuk azt valszeg Te is észrevennéd, hogy nem fúj meleget), vagy nincs megfelelő hővezetés a melegedő alkatrész és a borda között. De az is lehet, hogy csak elmismásolták azt a tisztítást. Vigyétek valami másik helyre, hogy melegszik, nézzék át rendesen.
7/13 anonim válasza:
4-es vagyok megint! Most jutott eszembe, hogy lehet nagyon öreg már a paszta a procin és kivan száradva. Próbáld meg újrakenni, hátha jó lesz. Pár 100 Ft.-ba kerül csak. Hővezetőpasztának hívják.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. ápr. 14. 18:26
9/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy kérdésem lenne, melyre őszintén válaszolj ;)
Szoktad-é ágyban használni a laptopod? :)
10/13 anonim válasza:
hali
nekem ugyanez a problémám és én szoktam ágyban is használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!