Ez meg milyen probléma lehet?
Van egy acer laptopom, egy Amd dual-core procival meg amd radeon HD 6310-es videókártyával, gyárilag telepített 64-bites windows 7-tel...
A probléma, hogy ha pl. nézek valami videót internetem (pl. youtube), ami flash-t használ és utána mondjuk otthagyom a laptopot fél órára (mindegy, hogy táppal bedugva, vagy anélkül), és mikor visszamegyek és mondjuk elindítanám újra a videót vagy másikra kattintok, akkor hirtelen elmegy a kép, majd kiírja a windows, hogy a videókártya driver leállt és újraindult. Ez után két dolog szokott történni: 1. megy minden tovább, mintha mi sem történt volna, 2: amint megint valami videóra kattintok megáll az egész, és beáll valami kék képernyő tele van szöveggel, de gyorsan elmegy, nem tudom mit ír... aztán újraindul.
A drivert is gyárilag telepítették, de azóta már én is megpróbáltam a weboldalról letölteni és újratelepíteni, de semmi változás.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet ez?
Még garanciás, de nem akarom beküldeni, mert sajnos nem tudom nélkülözni 2 hétre...
"Kék képernyő"- Kékhalált kapott a géped. Ezt okozhatja vírus, hardware probléma, esetleg driver probléma. Az amd oldalán
ennek az oldalnak a közepén van egy olyan felírat hogy "automatic detect and install" Az alatta lévő download now-ra kattincs, [link] ez a megfelelő drivert teszi fel neked. Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm, de biztos, hogy a jó driver van rajta. Alapból a gyári telepítettel is gond volt... mondjuk leesett párszor a kanapéról, a képernyőt egy az egyben cserélni kell, de a gondok már az esések előtt is kezdődtek.
Volt olyan baja is, hogy a winchester szektor hibás volt, aztán egyszer el is szállt az egész és újra kellett telepíteni. De már ez előtt is megvolt ez a probléma.
Nekem az a furcsa, hogy folyamatos használat közben (van hogy több mint 8 órám át használom) sosincs ilyen. Csak mikor itt hagyom és nem használom. Mintha az alvó mód, vagy a power save mód kikapcsolná a videó drivert komolyan :D Tudom, ennek semmi értelme, de teljesen olyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!