Hi! Mi lehet a probléma, ha a számítógép sűrűn befagy? Vélemények?
Figyelt kérdés
Van hogy játék közbe befagy 2-3 dolog.. Mondjuk az msn, vagy a film.. Vagy a hang és kép a játékba.. vagy olykor az egész.. ezek a befagyások kb. 40-50 mp-ig tartanak.2012. ápr. 10. 08:30
1/7 anonim válasza:
Személy szerint én a RAM ra tippelek, de nem vagyok nagyon jártas a számtechben.
2/7 anonim válasza:
Lehet kéne egy rendszer újra telepítés, de ez csak tipp.
3/7 A kérdező kommentje:
hát.. már 2x tettem újra a windowst.. gépet meg most vettem decemberbe.. corsair vengeance 8gb. új.. majd meglesem.. nemtud valaki valami progit.. amivel átlehet nézni az alkatrészeket hogy van e valami hibájuk? jelen esetbe ilyen ram tesztelős programra gondoltam
2012. ápr. 10. 09:52
5/7 A kérdező kommentje:
köszi:D még várom más ötletét is esetleg a problémámra:D:P
2012. ápr. 10. 10:51
6/7 anonim válasza:
Hát ez esetleg függhet attól is hogy mennyi tört(illegálisan leszedett pl.: torrentről) játékod és programod van. Illetve egy víruskeresés sem ártana, mivel az ien tört programok mellé, nem ritka hogy egy (vagy több) vírus is társul. De nem csak így jöhet vírus a gépedre, tehát mindenképpen FUTTAS LE EGY VÍRUSKERESÉST! És ha esetleg sok (nem 1-2-3at hanem többet...) vírust talált a vírus irtó, akkor érdemes újra telepíteni a gépet mert a vírusok általában nem tűnnek el nyomtalanul.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ, csak.. az a gond hogy már újra volt telepítve =/
2012. ápr. 30. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!