A WiFi Routerről lehet fogni WiFi jelet vagy csak adja és arról akk. nem lehet rácsatlakozni másikra?
Figyelt kérdés
Láttam a bekötésérő videót.Csak WiFi-re használnám be kell kötni valamit ha géppel akarom fogni a WiFi-t?Mi az a hálózati kábel?Össze kell kötni a géppel?2012. ápr. 11. 18:32
1/5 anonim válasza:
what?
routerrel akarsz fogni másik routert wifin keresztül?
2/5 A kérdező kommentje:
OK. akk. olyan nincs?akk a sajátomat is csak adapterrel tudom?Bocs már sok embert kérdeztem mindegyik mást mondott gondoltam valahol ahol értenek is hozzá ott biztosabb választ adnak.
2012. ápr. 11. 18:54
3/5 anonim válasza:
lehetséges, csak picit érthetetlenül fogalmaztál
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csatlakozni Routerről Routerre WiFi-n?
2012. ápr. 12. 18:08
5/5 P.O.C. válasza:
Típusfüggő. Sok routeren csak WDS bridge mód van. Beállítása elég körülményes, főleg ha a bridge -be kötendő routerek márkája különbözik. A komolyabb típusokon már van sima AP kliens mód is. Pár típust meg felokosíthatsz rá alternatív firmware -ekkel (pl. DD-WRT, OpenWrt, tomato, stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!