Szerintetek jó ez a notebook, ti megvennétek? Nagy dilemmában vagyok hogy milyet vegyek és ez tetszik nekem. Link lejjebb.
Figyelt kérdés
www.bestbyte.hu/termekek/47889/ASUS_K53SD_SX322D_15_6_Intel_Dual_Core_Pentium_B960_2_2GHz_4GB_500GB_DVD_iro_Feher_notebook.html
Nekem nagyon tetszik. Én nagyjából csak filmezésre, netezésre, videó nézésre, zenehallgatásra használnám.Még az érdekelne hogy ezen tudnék-e komolyabb játékokat játszani.(Azért ne a legkomolyabbakra gondolokjatok, ilyen sims pl.) Könyörgöm segítsetek ez jó-e :D
2012. ápr. 10. 22:26
1/4 anonim válasza:
Amit írtál ahhoz jó, de komolyabb gépigényű játékra már nem. Meg a nootbok nem is game-re való szerintem.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
ráadásul 2* olyan jó a videokártya.
4/4 anonim válasza:
Én is a DELL N5110-et ajánlanám, nekem is olyan van i7-es négymagos procival. De én nem ott venném, amit a kedves válaszoló linkelt. Itt van ugyan az a gép 8GB RAM-mal, és sokkal olcsóbban. A Laptopszalon.hu ajánlott bolt, csak jókat hallottam/olvastam róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!