Ez milyen vírus?
Szia
A számítógépes vírus olyan önmagát sokszorosító program, mely képes saját magát más végrehajtható alkalmazásokban, vagy dokumentumokban elhelyezni és ezáltal terjedni. Ha egy az Ön számítógépére telepített alkalmazásba egy vírus befészkeli magát, akkor ezt fertőzésnek nevezzük.
A Számítógépes féreg a számítógépes vírushoz hasonló önsokszorosító program. Míg azonban a vírusok más végrehajtható programokhoz, dokumentumokhoz kapcsolódnak hozzá illetve válnak részeivé, addig a férgeknek nincs szükségük gazdaprogramra, önállóan fejtik ki működésüket.
Az önsokszorosításon kívül a féreg sokféle dologra beprogramozható, például fájlok törlésére a gazdarendszeren, vagy önmaga elküldésére e-mailben. Az újabban megfigyelt férgek több végrehajtható állományt is visznek magukkal. Még valódi ártó szándékú kód nélkül is súlyos fennakadásokat okozhatnak csupán azzal, hogy sokszorozódásuk kiugróan magas hálózati forgalmat generálhat.
Használj komolyabb antivíru programot ESET program Vipre ,Comodo. Ha nem tudod kiszedni ezekkel a kor keresd meg a kicsi programot AD-ADWARE vírusprogramot az kiszedi a pendriwedről meg gépeitekből a férget vagy vírust ha ekkor sem törlődik a pendriwet ne használd .Elektronikai sérülés vírus által , nem minden esetben javíthatóak azek a programozott részek .
-Alex-
Mért mondasz ilyet , hogy április bolondja ?
Én amit leírtam az úgyis van ?
Szerintem nem érted mit írtam ezek szerint , mindegy .
-Alex-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!