Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8-on miért nincs hang?

Windows 8-on miért nincs hang?

Figyelt kérdés

Telepítettem a gépemre a Windows 8-at. Windows XP volt rajta eredetileg (erre raktam rá). Az alaplap típusa Microsoft GA-M52l-S3. Ebbe a típusba a hangkártya az alaplapba van beépítve. Telepítettem az illesztőprogramokat, de a hang nem javult meg. Se mikrofon, se hangszóró nincs. Az eszközkezelő ezt írja ki: "Ez az eszköz megfelelően működik."(természetesen Angolul). De ha a vezérlőpult, hang beállításra megyek akkor "nincs használható eszköz". Van még egy Xp és egy Win7 telepítve a gépemre és ezeken működik minden.

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. ápr. 10. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudtommal a Microsoft nem gyárt alaplapokat, a gyártója valszeg a Gigabyte, próbáld meg az ő driverükkel hátha:

Ha az alaplapod rev 1.x:

[link]

Ha az alaplapod rev 2.0:

[link]

2012. ápr. 10. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen Gigabyte csak elírtam, de telepítettem az illesztőprogramját és így se jó.
2012. ápr. 10. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Még 1 5let:

próbáld meg felrakni a realtek által kiadott drivert:

[link]

Még az is lehet, hogy a win 8 nincs is támogatva, mivel még meg se jelent... ;)

2012. ápr. 10. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!