Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows media playeren hogy...

Windows media playeren hogy tudom beállítani, hogy magyar legyen a hang?

Figyelt kérdés
Alapjáraton magyar a hang, a film is magyar, de valamiért most angolul beszélnek benne.
2012. ápr. 4. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha több hangsávos, akkor az szól, amelyik elsődlegesnek van beállítva, rosszabb esetben mindkettő egyszerre.

A windows media player ebből a szempontból ilyen "buta", legalábbis szinte csak olyan választ lehet találni amiben azt javasolják hogy azonnal hagyj fel a használatával, ahelyett hogy megoldást kínálnának.

Én sem tudom mi a megoldás, lehet hogy be sem lehet állítani, a Microsoft mostohán bánik a saját szoftvereivel, és nem foglalkozik velük - lást Internet Explorer, vagy a WMP - ami inkább csak legális nyomott lemezek beolvasásában megy jól, ripek meg különböző módosított videóknál már képtelen jól működni.

Ilyenkor azt szokták mondani, hogy használd a VLC/KMPlayer/Media Player Classic hármasból valamelyiket, mert ezek normálisan el tudják különíteni a hangsávokat, feliratokat, és csak azt játsszák amelyiket te akarod. Ha mondjuk első az angol és második a magyar, akkor pedig normálisan kézzel váltani tudsz hogy melyik menjen.

2012. ápr. 4. 21:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben, letöltöm, viszont hogy tudnám ahhoz a programhoz társítani? Mert nem találok társítás opciót.
2012. ápr. 4. 21:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Na bocs a hül*e kérdését, már megoldottam, most a vlc-ben próbálom állítani a nyelvet.
2012. ápr. 4. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha letöltötted a javasolt lejátszók egyikét, a gép újraindítása után ott kell lenni a társítási listán, kivéve , ha portable verziót töltesz le. Ezesetben elindítod a lejátszót, és onnan nyitod meg a filmet.
2012. ápr. 4. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
A másodikat választottam, nem kellett újra indítani, viszont nem találom a vlc-ben a nyelvi beállításokat.
2012. ápr. 4. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A lejátszóablakban jobb klikk, és ott az hang/hangsáv almenüből választható hogy melyik szóljon.
2012. ápr. 4. 22:10
 7/9 A kérdező kommentje:
kSÖZÖNÖM, SIKERÜLT.
2012. ápr. 5. 12:26
 8/9 anonim válasza:

Nekem is ez volt a gondom, és itt kerestem a megoldást.

Akár kicsi a nézet akár nagy jobb egérnél olyat találunk, hogy "Dalszövegek és feliratok" legalábbis az én verziómnál... ott az Alapértelmezett-re rámentem, és megjelent a beszéd nyelve, átállítottam magyarra, elindítottam újra a media playert, és magyar lett :) Remélem segít majd valakinek ez a megoldás is.

2017. nov. 11. 10:20
 9/9 anonim válasza:
Nálam nem vált be ez az utolsó módszer amit irtatok :(
2019. aug. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!