Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopvásárlás. Ajánlások?

Laptopvásárlás. Ajánlások?

Figyelt kérdés

Hamarosan szeretnék venni egy laptopot. Igazán nem szeretnék rá telepíteni semmilyen játékot, csak úgy általános internetezésre használnám.

Szerintetek melyik a legjobb márka?

Én egy Apple, hófehér laptopról álmodtam mindig is, de végül is a gyártó tökmindegy, csak fehér legyen :P

Álmaim laptopja: [link]

vagy [link]

Az is érdekelne, hogy nektek milyen van. :)

Köszönöm előre is :D

2012. ápr. 8. 16:56
 1/3 A kérdező kommentje:
Hopp, ez véletlenül kitörlődött: Árban úgy 120.000 fölé nem szeretnék menni.. :$
2012. ápr. 8. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Az álmaid laptopja egy Macbook Air (Pro), ami 200.000 ft-nál kezdődik.

Hát ha tényleg csak internetre, és/vagy filmezésre stb-re használád, akkor nem érdemes annyi pénzt belefektetni. Ennek a pénznek a feléért is lehet jó gépet venni.

Modnjuk lehet, hogy érdemes egy kicsit befektetni, de hát te tudod, hogy mire kell. A jó márkák pl. a Toshiba, a Dell, a HP.

2012. ápr. 8. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem :)

Na ezt nem tudtam, mennyi az ára, de köszönöm! :D

2012. ápr. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!