Hol van ez a mappa?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy másik filmletöltő oldalról tölteni, és már nem a filmek nevű mappába ment, hanem máshova. Amikor torrenten rámegyek, hogy a tartalmazó mappa megnyitása, akkor ezt írja fent, miután megnyitotta. user->AppData->roaming->utorrent-> és utána a film címe. Amikor én az userbe belépek, nekem nincs olyanom, hogy AppData. Hogyan kereshetném meg, hogy hol vannak a filmek?2012. ápr. 2. 17:25
1/4 anonim válasza:
Start menü-keresőbe appdata és csak így találod meg(rejtett file).
Állítsd át az utorrent letöltési helyét.
2/4 anonim válasza:
Rejtett mappa, ezért előtte a vezérlőpult/mappa beállításai/nézet fülön be kell jelölni, hogy: "rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése".
Utána a C:\Felhasználók\[profilodneve]\Appdata mappa már látható lesz.
Ha pedig mindig ugyanoda töltesz, a uTorrent beállításaiban a Mappák fülön be tudod állítani az alapértelmezett helyet, így ha semmit nem adsz meg külön, akkor oda tölt. Ha pedig a hozzáadásnál mást választasz, máshova.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és bocsi, hogy ennyit értetlenkedek, de a vezérlőpultban nem találok ilyet, hogy mappa beállításai, és ha a startban keresem, akkor sem ad ki semmit:SS
2012. ápr. 2. 17:37
4/4 A kérdező kommentje:
Már meg is van, nagyon köszönöm!:))
2012. ápr. 2. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!