Van egy "fantom" mappa a gépemen. Mit tehetnék vele?
milyen operációs rendszer? xp, win7?
jobb klikk tulajdonságokra mit ir ki?
és mi a mappa neve, és hol található? C:\ , asztal?
a mappa "becses" neve? és pontos elérési útvonala, helye?
ha ezt ismernénk, használhatóbb választ tudnánk adni.
(lehet, hogy a Windows hozza automatice létre, bizonyos alkalmazások futtatásakor, de lehet egy Rendszer-indító fájlban megbújó féreg is... ezért kellene ismerni az előfordulási helyét!)
Nem tudom, hogy figyelemmel követi-e még valaki ezt a kérdést, de azért leírom, hogy mire jöttem rá. Ugyanis meg van a "hiba". :D
Mint írtam anno, nyelvvizsgás hanganyagokat (is) tároltam ebben a bizonyos mappában. Ezt a hanganyagot én Windows Media Playerrel másoltattam be ebbe a mappába és akkor beállítottam, hogy minden WMP-vel bemásolt fájlt ebbe a mappába mentsen. Szóval azóta valahányszor megnyitottam a WMP-t mindig újragenerálta magának ezt a mappát, gondolván, hogy épp be akarok valamit másolni. Persze azóta se másoltattam be vele semmit, így hát fel se tűnt a dolog. Ma viszont megint bemásoltattam vele és akkor láttam meg, hogy megint feltűnt a fantom mappa és abba másolta be a zenét, aztán megnéztem a WMP beállításait és ott volt, hogy oda kell másolnia. Szóval azt hiszem most már végleg megszabadulhatok ettől a mappától.
Azért mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!