Mi a leggyakoribb problémája a számítógépnek, ha recseg a hangszóró, majd lefagy a gép, esetleg újraindul?
milyen alkatrész problémájának a tünetei lehetnek ezek általában?
alaplap, táp, proci?
nem tudom van e köze a recsegésnek az újrainduláshoz és fagyáshoz, de a videókari csatijánál szikrázott meg büdi is volt, de már előtteis volt újraindulás és fagyás korábban is, csak remélem h nem a táp okozott máshol is esetleges zárlatot
memó tesztet futtatok megint, megnézek egy másik hangkártyát is, meg a kondikat tüzetesebben leellenőrzöm, és a tápot is megvizsgálom, bioszt kéne frissíteni, de azt nem merünk, mert hátha attól száll majd el az alaplap
kitisztítottam
korábban is meg múlt héten is
csak táp okozhat túláramot vagy tv tuner is?
nem csak filmnézés közben vagy böngészésnél recseg a hangszóróm, és nem melegszik túl a procim se, kb max 50 fokon van böngészés meg videónézés közben is
és néha volt h lement az áram, akkor az ingadozásnál újraindul a gép vagy kikapcsol az is okozhat zárlatot gondolom
de kondik nem puposak és semmit nem láttam szétolvadva vagy feketedve, se szaga nincs
vagy lehetnek kiszáradt kondik is?
a pasztázás meg elemcsere megvolt,
op rendszer is többféle volt telepítve próba képpen
formáztam is
hangkarinál kábelt igazítom akkor nem recseg, de ha tunernél akkor igen, ezek szerint nem alaplapi hangkártyával van gond, mert én olyat használok, meg az is tuti h hangfallal sincs gond mert nem rég vettem, és cseresznye fából van, az meg amugyse szokott recsegni nagyon
memória teszt jó lett minden foglalatban, és azok nem régiek, van rá gari
meg nincsen gépem túlterhelve mer nem játszok, meg filmet is ritkán nézek rajta, zenét se hallgatok, csak netezek max
meg minden kompatibilis csati alapján is meg teljesitmény szerint is
kábelek nincsenek megtörve
max még másik procival, másik táppel kéne megnéznem
kép nem csúszik össze, nem túnik el, szal videókarival tuti nincs gond, de az is lett tesztelve mint már írtam korábban,
viszont korábban mikor videókártya foglalatnál bütykölt valamit párom, asszem monitor kábelt dugott be ott szikrázott valami, meg büdi is volt, de ha kártyának baja nincs a csatinak még lehet, az viszont alaplapon van
de nem tünt sérültnek utána
szal kép az fasza rajta
egyedül film inditáskor ugrál a kép, de csak akkor, az fiszont inkább op rendszer gond lehet szerintünk
bioszt még nem mertünk frissíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!