Mi a leggyakoribb problémája a számítógépnek, ha recseg a hangszóró, majd lefagy a gép, esetleg újraindul?
milyen alkatrész problémájának a tünetei lehetnek ezek általában?
alaplap, táp, proci?
kettőt szokott is pittyenni mikor újra indul, és előtte vmindig recseg a hangszoró
inkább netezés vagy filmnézés közben történik mindez, ez volt op telepítés előtt is, után is
van h napokig semmi baja, aztán ismét, ha huzamosabb ideig használjuk a gépet akkor óránként kétv óránként lefagy
nem tudom hogy áramingadozásnál nem e érhette valami kár régebben
Ami bioszom van, asus p5 ld2 se alaplapom van lga 775 foglalat
ennél a tipusu biosznál azt írták h két rövid csipogás elvileg alaplap hiba lehet, gondoltam integrált hangkártya zárlatra is, persze látni semmit nem lehet rajtuk, a memória ramok is épnek tűntek
még van rájuk gari, szal nem régiek
a gép nincs lestrapálva, hiszen csak internetre használom, max film nézés, se zenét nem töltök rá, se nem játszok rajta, a hőfok is normális még böngészés vagy youtube nézés közben is
Teszteld le ennek alapján:
Nem valószínű, inkább memóriahiba lesz.
Nekem három és fél év után lett csapágyas a venti, de az első portalanításnál kicseréltettem.
néztem én is ezt az oldat tegnap
és mivel ami s bioszom van és kettőt szokott csippanni ez lehet a gond
Az AMI BIOS jelzései:
2 rövid hangjelzés: Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!
ezt írta
akkor zárlatos lehet a memóriám? elvileg attól is recseghet a hangszóró
és lehet h memória foglalat hiba? mert akkor mindenképp kell alaplapot vennem, de ahoz a mostani tipusu memóriám alapba sem lenne jó
gondolom minden problémám megoldódik ha alaplapot veszek, mert árulnak videókarival együtt, és ahhoz vennem kell memóriát meg csapágyas a ventim is, bár jól műküdik, ki kell cserélnem, nagyobb borda kéne mint amim van
akkor már biztos nem lehet gond, mert proci meg van otthon pluszba
azt meg nem hinném h táp baja lenne
kék halál nem szokott lenni
és mi volt nála a hiba igazából, azt nem tudni?
nekem asus van és azt mondják az nem a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!