Probléma! Megoldás újratelepítés nélkül lehetséges?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a hétvégén letöltöttem egy fájlt, ami letiltotta a feladatkezelőt. Újraindítottam a gépet, és sikeresen megnyitottam a feladatkezelőt, nem futott semmi vírus. Most pedig hétfőn indítanám be a windows-t és kiírja hogy " a windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: windows/system32/config/system " . A problémát újratelepítés nélkül szeretném megoldani, ugyanis 2 operációs rendszer van a gépünkön az egyik a " C " -n van, (ami nem indul el), és a másik pedig a " D " -n van (ami működik és amiről most írok). Nem lehetne a hiányzó fájlt erről a rendszerről átmásolni a hibás rendszer fájljai közé, vagy valami hasonló? Újratelepítés nélkül szeretném ezt megoldani2012. ápr. 2. 09:26
11/13 A kérdező kommentje:
Na ez nekem nagyon zavaros, keresgélgetek a googleben még.
2012. ápr. 2. 10:23
13/13 anonim válasza:
Innen letöltöd a Hirens Boot CD-t: [link]
Felírod egy lemezre, azzal indítod a gépet. Ott kiválasztod a mini windows-t, bejön egy windows rendszer. Azzal nyomsz egy lemezellenörzést (chkdsk), mert lehet, hogy hdd hiba miatt sérült a file, aztán meg a jó rendszerből átmásolod a hiányzó file-t a rossz rendszerbe. Elvileg megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!