Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van ennyi gyökér wowon?

Miért van ennyi gyökér wowon?

Figyelt kérdés

20as karakter 80assal csinálja a küldetéseket. Minek kezd új karaktert ha nem képes vele normálisan játszani??

80asok meg a kicsiket ölik. Komolyan nincs ennél jobb dolguk??

Persze mind azt mondja h mert vele is ezt csinálták. Nem gyerekes ez egy kicsit?? Jaj engem megöltek akkor most én is megölök mindenkit. Komolyan mint a dedóban. De saját súlycsoportjával már nem mer kezdeni.

Annyii mindent lehetne pedig csinálni. Miért a mások játékját kell elrontani??

2012. ápr. 1. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igazad van !

De itt sajnos az a baj hogy a 12 éves pistikék nem bírják a kudarcot és így élik ki magukat

2012. ápr. 1. 22:08
 2/11 A kérdező kommentje:

A kedvencem:

Van alis és hordás karakterem is és mind a kettő a másik felet szidja h mien köcsögök XD Nem fogják fel h nem az ali v a horda a köcsög hanem az emberek??

2012. ápr. 1. 22:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez így van és a moderátorok ? bár ha ezt meglehet tenni akkor biztos nem ütik a 25% iq mércét :)

de a felhasználok esetében ez inkább megszokás hogy beleélik magukat a játékba és nem gondolnak vagy is elfelejtik hogy a másik karaktert egy másik ember irányít

azért is szokták azt mondani hogy az internet ablak a világra csak az ajtó van zárva :)

2012. ápr. 1. 22:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez jó :D Még nem hallottam.

Aki pedig csak szidni tudja a játékot, esetleg nem is tudja miről van szó az ne írkáljon ide. Köszi

2012. ápr. 1. 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam kizárólag a stratégiai játékokat szereti én az fps t

senki sem egyforma pl a focis és autós játékokat u,tlom

nem vagyunk egyformák ,azok akik meg ilyesmit csinálnak egy online játékba ?! azok meg magukat írják csak le :)

2012. ápr. 1. 22:42
 6/11 A kérdező kommentje:

Jó. Nem vagyunk egyformák de nem értem h egyesek miért kritizálják mások ízlését. Én ha valakivel beszélek és azt mondja h (mittomén) ő popp zenét hallgat akkor nem vágom a képébe h az mekkora szar (max ha kérdezi megmondom h én nem szeretem). Pont azért mert az emberek nem egyformák és nem attól lesz valaki rossz ember h mien az ízlése, esetleg mit szeret játszani :D

Zenét is sokfélét hallgatok, játékot is többfélét játszok :D

És az h magukat írják le: Na igen. Az a baj h arctalanul nagy a szájuk és élvezik h ők menők mert megölik a sok kicsit. Az ilyen nem tudom milyen ember lehet élőben, de nem is akarom megtudni

2012. ápr. 1. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:

hidd el hogy csupa 12 ,,14 éves anyámasszony katonája

[link]

2012. ápr. 1. 22:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Így jár az aki törtszerveren játszik...
2012. ápr. 1. 22:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Páromnak eredeti van és ugyan ez megy. Farmolás közben csak úgy hobbiból megöltek.
2012. ápr. 1. 23:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Am a link lol XD
2012. ápr. 1. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!