Megér egy ilyen teljesítményű gép 30. 000 Ft-ot? (Fontos)
Szeretném lecserélni a gépet, de kissé sokallom az árát neki...
-AMD Athlon (tm) Processor 2.01 Ghz
-1 Gb RAM
-76,66 HDD
-ATI videókártya (nem tudom hanyas)
-Windows 7 Home Premimum 32 bites
Szerintetek?? Hozzáteszem a régi gépem ettől gyengébb volt...
A vga típusát jó lenne tudni, ha valami korabeli középkategóriás (pl 9600XT), akkor is 20k körül érné meg sztem. Boltban 15k-ért hasonló tudásút/korút lehet kapni integrált videoval (nem röhögi körbe).
Tesóm egyébként 2 évvel ezelőtt adta el a nagyon hasonló konfigját 18k-ért -> Asus A7N8X-X, Athlon XP 2800+ (2,01GHz), 1GB RAM, 80GB HDD, Radeon 9550.
"15k-ért hasonló tudásút/korút lehet kapni integrált videoval (nem röhögi körbe). "
Komolyan azt hiszed, hogy minden gép játékra van? LOL.
Akkor linkelj egy körberöhögős gépet légyszíves! Kíváncsi vagyok.
Mondjuk nem tudom mit értesz "körberöhögi" alatt, mert nálam ez minimum 50% teljesítmény többletet jelent.
Ezt az oldalt találtam és nem látok körberöhögős gépet, bár 16k-ért az a 3400+-os Athlon64 még elfogadhatónak tűnik, de kellhet még bele videokari, ha szükség van némi 3D teljesítményre is (ha PCIe foglalatos, akkor nyert ügy).
De abban mindannyian egyetértünk, hogy a kérdésben szereplő gép nem ér 30k-t (még 9800XT-vel sem érne).
Parancsolj:
Ez a Celeron 420 annál az Athlon 2GHz-nél kb. 70-80%-kal gyorsabb, azaz körberöhögi. A RAM egyezik, a vinyó egyezik (bár ebben SATA2-es van, amabban meg valószínűleg valami régi IDE). A videokártya hiányzik, de 1. Ha nem játékra kell a gép, nem számít, 2. Ebbe PCIe kártyát lehet tenni, azaz akár olyat is, ami most a legújabb.
Elégedett vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!