Miért jó az laptop akksinak, ha 2-3 havonta tökig lemerítem, és utána feltöltöm 100%-ig? Érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 08:09
1/4 lindmayer válasza:
ha rlgi és van még benne szufla, akkor lehet hogy érdemes lenne...
de az új laptopoknál ez a művelet fölösleges, az elektronika a legoptimálisabb módon üzemelteti az akumulátort
2/4 anonim válasza:
" Érdemes csinálni? "
nem , ezt nem érdemes csinálni,
3/4 anonim válasza:
Ha minden igaz, akkor a pontos kalibráció miatt érdemes ezt megcsinálni néha, magyarul azért hogy a töltöttség mérő ne fals értékeket mutasson. (lásd: "70%-nál miért nem tölt tovább a laptopom?" típusú kérdések).
De sztem ez típusfüggő is lehet, nekem különösebben nem volt erre szükségem.
4/4 A kérdező kommentje:
Új lapos, és mindig 100%-ig feltölt. Az normális, hogy 3 hónap után már csak 92%-os hatékonyságú az akku? Mármint hogy az eredeti teljesítménynek csak a 92%-át tudja nyújtani.
2012. ápr. 1. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!