Ha pl nézek egy filmet a CiberLynk PowerDVD-ben és arrol csinálok képet akkor azt hova menti (számitógépre)?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 16:06
1/12 anonim válasza:
A beállításoknál meg lehet adni biztos
(könyvtár stb.)
2/12 A kérdező kommentje:
és hol vannak a beállítások?
de én már fényképeztem csak nem tudom hova mentette...
2009. jún. 15. 16:14
3/12 anonim válasza:
PDVD5-ön így lehet beállítani>>>Konfiguráció gomb/Lejátszó beállítások/Fejlett...ott a Felvétel fülön >>>Fájlba mentés. Megadhatsz új mappát, ill az eddigi képeket megtalálhatod...
4/12 anonim válasza:
Úgy is működik mint a print screen gomb tehát beilleszthető pl. Paintbe.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi nektek,de engem nem az érdekel,hogy a PDVD5-ön,hogy kell beállítani,hanem az,hogy a CiberLynk PowerDVD-ben hogy kell...
2009. jún. 15. 19:19
6/12 anonim válasza:
PDVD=PowerDVD, természetesen CiberLynk! Szóval ua-ról beszélünk. Így kell beállítani a mentés helyét, ahogy írtam!
Nekem 5-ös verzió van, de szerintem az újaknál is így van.
7/12 A kérdező kommentje:
és mi az a konfiguráció gomb?
2009. jún. 15. 22:57
8/12 anonim válasza:
Elindítod a prg-t, és az egeret mozgatva a távirányító fölött kiírja egy buborékban. Egy kalapács a jele, de Ctrl-C billentyű kombinációval is előhívható.
9/12 A kérdező kommentje:
már azt is próbáltam,de ott nem irja,hogy hova menti(képeket) meg azt se hogy be lehetne állitani...
2009. jún. 16. 20:27
10/12 anonim válasza:
Lejátszó beállításainál alul van egy gomb >Fejlett<...ott lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!