Mit lehet ilyenkor tenni, ha nincs törlési lehetőség a jobb gomb lenyomásának menüjében?
Sőt azt a mappát se engedi törölni, amiben benne van a fájl/ok. (Az elmúlt időben egyre több ilyen fájlom lett...) o.O"
Valaki el tudna látni tanáccsal?
Arra tudok tippelni, hogy túl hosszú a fájl teljes elérési útvonalának a neve, ugyanis 260 karakter a maximális limit.
Egy példával szemléltetve: "C:\valami_mappa\újabb_mappa\stb\fájl.txt" <- ennek a nem szabad 260 karakternél többnek lennie, mert a Windows nem képes azt kezelni.
Megoldás ilyenkor az lehet, hogy át kell nevezni rövidebb névre a nagyon hosszú nevű mappákat.
Vagy ha nem ez a probléma, akkor esetleg számítógépes vírus is lehet az okozója.
Köszönöm válaszod!
Megnéztem a karakterek számát és kevesebb...de át se lehet nevezni a fájlokat...
Nem tudom, mit csináljak...
ami meg jó azt le se merem menteni semmire, mert félek attól, hogy vírusos. -.-"
XD ez sem működött -.-" Próbáltam már...
de azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!