Eltűnt a WinXP kikapcs és kijelentkezés gomb. Hogy hozzam vissza? És a hibernálást?
Asus A6Rseries. Kép:
Újraraktam a gépet, hibernálás eltűnt(és ezt hogy?)
Aztán egy reggel(pár hét múlva) bekapcs és eltűnt a start menüből a kikapcs és kijelentkezés gomb is eltűnt.
Avast fönt van.(kevesebb a vírus esélye)
Felhasználóváltásban ott van(a szgép kikapcs gomb).
Biztos beszedtél valami malware-t ami eltűntette...
... keresgélj utána a neten. Group Policy-ben vagy registry-ben tutira vissza lehet állítani.
ez akkor szokott előjönni,ha nem legális windows van föltelepítve a gépre ,
a tiéd az az ?
Hát igen, vannak gondok. Ha nem legális Windows, akkor tedd megint újra, én is egy hasonló vírusra gyanakszom, de az is lehet, hogy csak rossz a gép újratelepítése. Ha van második vinyód, akkor tegyél át oda mindent, és egy vinyóformázásos újratelepítést javaslok (ha 4gb alatti a ram, akkor 32- ha az feletti, akkor 64 bites op-rendszert, és ha 64 feletti, akkor egy win7 ultimate(x64)-et javaslok, mert az nagyon kevés eséllyel omlik össze, és ha "rájön", hogy nem eredeti, akkor csak cseszeget, de ilyen dolgokat nem csinál.)
De ha 64-es a rendszer, és nem az való, akkor az is lehet.
ha 64-es, és az is való rá, akkor az AVAST!-is lehet. Mondjuk nekem a windowsot is lecs*szte az avast, és egy avg-t kellett helyette felpakolnom, de utána ment.
Most hosszú próbálkozás után sikerült.
Amúgy töltöttem már le illegális wint de ami fenn van az nem az. Ezzel sikerült: [link]
De a hibernálást hogy? 32-bit. Melyik drivert kell letöltsem ha azzal van a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!