Egy számítógépről meg lehet nézni egy másik gép böngészési előzményeit úgy, hogy a két gép között nincs semmiféle kapcsolat?
"akkor én benne vagyok a 10-be."
Én most dolgozom. Az otthoni gépem IP-je: 82.131.205.38. Hajrá, van kb két és fél órád, utána változni fog az IP (DSL, akkor jön a 24 órás bontás). Hajrá... Semmi extra nincs. Egy router, Win7 a beépített tűzfallal. Ne keress VNC-t és RDP-t, mert az nincs. Látod, meg merem adni, mert tudom, hogy nem vagy rá képes...
KAPCSOLAT
.
mióta nem számít kapcsolatnak ha internet van és azon keresztül feltörnek
.
KAPCSOLAT nélkül másik gép elözményeit megnézni >
VARÁZSLATAL tudod vagy olyan Sci-fi technológiákal amik nincsenek (legalábbis neked biztos nincs)
Iletve ami legszebb hogy ha varzsltal vagy futufisztikus technológiákal is megnézed masik gépet már az is kapcsolat
ha helyileg nézed meg (de az nem másik gép) akor is kapcsolatban vagy a gépel
szóval tisztában kéne leni mit is kérdezel
ha meg csak poén akor Humor kategória
"Ejj-ejj, milyen szemétség már a szomszéd IP-jét megadni! :)"
Nem a szomszédé volt, hanem a saját. Mostmár megváltozott. Senki sem jutott el mégcsak a gépig sem. Ennyit a nagyszájúakról :)
Szerencsére tudom, mi hogyan működik, ezért is mertem megadni az IP-met. Biztos vagyok benne, hogy a GYK-ra nem járogat olyan emberke, aki valóban képes feltörni egy számítógépet. Usert más kérdés, azt baromi könnyű félrevezetni.
15.válaszoló.
Higgy amit akarsz.
Nyomos ok kell ahhoz hogy bűncselekményt kövessek el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!