Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Assassin's Creed 2 Segitsééég!...

Assassin's Creed 2 Segitsééég! Ez bug?

Figyelt kérdés

Na, a gépem jó, azzal nincs gond.

A játékot már játszottam pár (száz) órája, megvan minden armor meg minden. Na de amikor elérek az északi városba (nemtom már mi a neve) akkor, amikor be akarok menni a hidon keresztül.... LEFAGY. De úgy hogy ctrl-alt-del se hozza vissza. Nulla reagálás. Ekkor megoldottam úgy hogy egyszerűen máshol mentem be a városba, mert ugy ment rendesen. De most egy olyan küldetés van ahol mindjárt a hidon kezdek, és amint betölti a gamet lefagy!!!!

Mi a francot csináljak? ha ujrarakom a gamet megmaradnak a savek?

2012. márc. 23. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:
valami bug lehet akkor ahogy mondod. talán segít az újratelepítés, talán másik verziót kéne leszedni , vagy próbálj patch-et. mentések megtartásának igényére sztem törléskor rákérdez
2012. márc. 23. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!