Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Assassin's creed 2-be mit...

Assassin's creed 2-be mit kell csinalni a codex wallnal?

Figyelt kérdés
Tudjatok mire gondolok mikor kigyul a 30 codex page akk elmegyek a kuldihez beszelek a nagyapankkal majd azt a gömböt elhelyezem a helyére de onnantol a codex wallnal fogalmam sincs mit kell csinálni neten is néztem videókat de semmire nem jutottam.Ugye nem kell összegyűjteni egyéb puzzlekat mert találkoztam olyannal de gondoltam az fölösleges nem csináltam.
2012. jan. 28. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár rohadt régen játszottam, de ha jól emlékszem, akkor ha összegyűjtöttél mindent, utána eagle visionnel kell nézni.
2012. jan. 28. 12:24
 2/8 A kérdező kommentje:
ja eagle visionnal néztem de semmi... nem tudod hogy kell végigvitted a játékot?
2012. jan. 28. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Végigvittem, de még évekkel ezelőtt, amikor megjelent. Most utána néztem. Eagle Vision és kirakózni kell.

[link]

5:35-től nézd.

2012. jan. 28. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
ki kell rakni a világtérképet, majd Ezio azt mondja, hogy térképet lát de olyan részekkel ami nem is létezik erre azthiszem Mario azt mondja, hogy lehet, hogy csak elfeledettek vagy valami ilyesmi és akkor azthiszem ilyen pontok vannak a térképen és az egyik a vatikán alatt van rómában. többet nem spoilerezek :)
2012. jan. 28. 12:31
 5/8 A kérdező kommentje:
JAA igy ertem de meikkel kell kirakni melyik gombbal???Rendes gepen jatszom nem xbox-on szoval a billenytuzeten?
2012. jan. 28. 12:35
 6/8 A kérdező kommentje:
ugy ertem melyikkel kell porgetni a kockat?
2012. jan. 28. 12:36
 7/8 A kérdező kommentje:
ja megvan a jobb klikkeL:))))
2012. jan. 28. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Lent a szalagon ott van, hogy rotate. Ha nem ismered fel a billentyűt a képről, dobj fel a screenshotot.
2012. jan. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!