Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépes oldalnak van...

A számítógépes oldalnak van értelme, ha úgysincs soha egy szakértő, aki válaszolna a kérdésekre?

Figyelt kérdés
Itt azt látom,hogy sokan kérdeznek,de válasz 0!Tehát sokan nem kapnak választ,pedig fontos lenne,többek között én is sok kérdést megfogalmaztam már,ami fontos lett volna a számomra,de válasz az nincs!Bezzeg ha hülyeséget látok kiírva,arra mindig van válasz!Ennyire nincs itt szakember,aki tényleg segíteni tudna?
2012. márc. 21. 14:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Geniuseus válasza:

Köszönöm neked is,de akkor inkább nem próbálkozom vele saját magam!Az egyéb még annyi lenne még,ha már ezen az oldalon is teszem fel neked a kérdést,hogy ezeket pl. számítógép szervizekben tudják frissíteni?Azaz úgy értem,hogy ők értenek hozzá?Mert használtan vettem,tehát nem tudom milyen üzletekben tudnának segíteni!

2012. márc. 21. 20:47
 22/23 anonim ***** válasza:

"Azaz úgy értem,hogy ők értenek hozzá?"

Hát, szégyen ha nem.

Beviszed egy tetszőleges boltba, ott megmondják, hogy tudnak-e kezdeni vele valamit. Ha nem, akkor adnak tippet, hogy hova tovább. Végül meglesz az ember, akit keresel a melóra.

G.

2012. márc. 21. 20:50
 23/23 A kérdező kommentje:

Geniuseus válasza:

Köszönöm a választ,így fogok tenni,aztán csak talál valaki megoldást!

2012. márc. 21. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!