Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépes oldalnak van...

A számítógépes oldalnak van értelme, ha úgysincs soha egy szakértő, aki válaszolna a kérdésekre?

Figyelt kérdés
Itt azt látom,hogy sokan kérdeznek,de válasz 0!Tehát sokan nem kapnak választ,pedig fontos lenne,többek között én is sok kérdést megfogalmaztam már,ami fontos lett volna a számomra,de válasz az nincs!Bezzeg ha hülyeséget látok kiírva,arra mindig van válasz!Ennyire nincs itt szakember,aki tényleg segíteni tudna?
2012. márc. 21. 14:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mondod te. Én pár hónappal ezelőtt órákat töltöttem itt és válaszoltam rengeteg kérdésre. A toplistán is első voltam. Aztán jött a tizedik ilyen b@rom, aki beszólt és abbahagytam. Jelenleg már csak napi 10-20 percet vagyok itt az ilyen gyökerek miatt. Kiszúrás a normálisakkal szemben, de erről meg nem én tehetek... Sorry...
2012. márc. 21. 15:36
 12/23 anonim ***** válasza:

Leírjuk azt is hogy részletesebb infót szeretnénk pl itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__25..

Háromszor kérdeztük meg a böngészője nevét, mire egyszer válaszolt és megsértődött, mert ő nem válaszolt a kérdésünkre...

Szerinted???

2012. márc. 21. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát, beza én sem vagyok szekértő, még van pár év addig. Ezért nem is tudom mindenre a választ. Ha meg nem tudom, akkor pofámat befogom, és nem röfögöm be a kapitális hülyeségeim. Ha meg valaki idióta kérdést tesz fel, akkor csak azért is odab@szok neki egy alpári (ám de soha nem fedetlen trágárságokat tartalmazó!) választ. Hülye kérdésre...

Ez az én véleményem a kérdésedre.

Amúgy írj már ki ide egyet a megválaszolatlan kérdéseid közül és megmondjuk, hogy a fent említett kategóriák közül melyikbe esik.

G.

2012. márc. 21. 15:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a segítséget kedves G.
2012. márc. 21. 16:09
 15/23 A kérdező kommentje:
Hogyan kell belinkelni?Mert én sem vagyok egy kimondott zseni és egyet belinkelek!
2012. márc. 21. 18:32
 16/23 anonim ***** válasza:
bemásolod a linket a válaszba
2012. márc. 21. 19:32
 17/23 A kérdező kommentje:

Nos itt van kettő is!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..

Szerintem érthetően voltak megfogalmazva,persze az is relatív,hogy ha valaki valamit nem tud,nem ismer,akkor azt érthetően meg lehet-e fogalmazni?

2012. márc. 21. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Válaszoltam is az egyikre. :D
2012. márc. 21. 20:15
 19/23 A kérdező kommentje:

# 18

Köszönöm,nagy segítség volt,mert így már tudom használni!

2012. márc. 21. 20:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Én meg a másikhoz írtam pár tippet.

Egyéb?

G.

2012. márc. 21. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!